Spreker gezocht?

Marike als spreker

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker voor een congres of conferentie voor professionals in de jeugdsector? Ik lever graag een inhoudelijke, praktijkgerichte bijdrage.

Vanuit eerdere werkervaring in verschillende functies en door alle verhalen van de vele honderden professionals die ik heb getraind, begrijp ik welke twijfels en dilemma’s zij tegenkomen als het gaat om praten met kinderen over hun onveilige thuissituatie. Tijdens het spreken leg ik dan ook graag de verbinding met de praktijk van de luisteraars.

In mijn presentaties houd ik graag een ‘rond’ verhaal, in interactie met mijn publiek. Vaak krijg ik complimenten over mijn vermogen om zware onderwerpen tegelijkertijd serieus en met lichtheid te benaderen. Ik zorg er altijd voor dat mensen de zaal verlaten met concrete tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Deelnemers aan mijn sessies noemen me inspirerend, helder, toegankelijk, deskundig en prettig om naar te luisteren.

Presentaties

Onder andere de volgende thema’s kunnen onderwerp zijn van de presentatie:

  • De 3 pijlers voor praten met kinderen over kindermishandeling
  • Praten met jonge kinderen (3+) over onveiligheid thuis
  • In gesprek met jongeren over hun onveilige thuissituatie
  • Rekening houden met het traumabrein bij praten met kinderen over kindermishandeling

Contact

Zoek je een aansprekende spreker die met deskundigheid en enthousiasme kan vertellen over gespreksvoering met kinderen over kindermishandeling? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.